Organisatie

Verfraaien tuin van toekomstig Gasthuis

Nederland Nederland
\"deek \"deel

Bestuur van het Gasthuis H-S

Voor de toekomstige gasten van het Gasthuis (huis voor terminale patiënten) zou het leuk zijn wanneer er ook bankjes en kunstwerken geplaatst zouden kunnen worden. Ook zou gedacht kunnen worden aan een fontein, vijver of volière.

Doel: De tuin achter het Gasthuis, dat die jaar aan de Kerkstraat wordt gebouwd komt, achter een tuin. Voorlopig is alleen geld voor gras en een toegangsweg.

Deelnemers: De gasten van het Gasthuis(inwoners die terminaal zijn) Het bestuur Gasthuis H-S en de vele vrijwilligers. De vrijwilligers zijn zeer gemotiveerde inwoners die zich geheel belangeloos inzetten voor de terminale mens.

Doelgroep: Vrijwilligers en gasten van het Gasthuis en inwoners die op bezoek komen bij familieleden of kennissen in het Gasthuis. Het terrein is vrij toegankelijk dus ook de buren en anderen uit de wijk.

Kosten: Kan net zo duur en goedkoop gemaakt worden. Het Gasthuis is een vrijwilligersproject dat zonder subsidie van de overheid geëxploiteerd wordt. Het ontwerp van de tuin wordt uitgevoerd door BWR. Zij werken belangeloos mee. Het is de bedoeling dat de aanleg gedaan wordt als een werkgelegenheidsproject. Voorlopig is er alleen een beperkt bedrag voor de aanleg beschikbaar. Voor de verfraaiing van de tuin is nog geen geld beschikbaar.

Bron: http://www.devonkvanhoogezand-sappemeer.nl/index.asp?pa_id=195&idee_id=397